Uggla levererade

Uppdatera bloggen på söndagar är standard, så därför även idag.
 
Fredagen innebar - Stora Örebro, tillbaka hit - några öl och annat, och sedan Strömpis. Till en början väldigt mycket folk på Strömpis, och det var en bra kväll.
 
Tvätt och grejer på lördag morgon, och jag kände mig rätt trött, men Saga och Lisa skulle komma hit och sova över, så det var bara att bita ihop :-). Det blev att gå och se pojkbandet JTR och sedan möta upp föräldrarna och Gunilla för mat på Level. Vi beställde in en stor tapas-tallrik som var riktigt rejäl och god. 
 
Sedan var det dags för kvällens stora begivenhet - Magnus Uggla. Ingen jag lyssnar på nuförtiden, men som jag gillade när jag var yngre. Han drog av några låtar, och sedan gnällde han på det något för långa, och enormt tråkiga tal som landshövdingen och någon mer höll innan, och då var jag såld :-). Konserten fortsatte sedan med hit efter hit med höjdpunkter i "Jånni Balle" och "Staffans Matematik". Det blev även allsång och inga "publikfriande" pekoral från Magnus sida, vilket brukar vara standad vid konserter. Genuint! Jag blev imponerad. Sedan var det hem och sova i soffan eftersom Saga och Lisa ockuperade sängen.
 
I övrigt har jag afte-blåsan från helvetet i munnen.
 
Jag såg öven filmen "10 Things I Hate About You", och jag trodde jag hade sett den förut, men jag kom inte ihåg något alls, förrän sista scenen där ett band står och spelar på ett hustak. Lite otäckt, för det är nog inte mer än 10-12 år sedan jag tror jag såg den.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0