Har det lugnt...

Jag har en lugn helg, och med lugn menar jag att jag inte dricker speciellt mycket alkohol, och med det hänger jag inte på någon klubb eller liknande heller. Det är iofs bra när jag bor i Örebro, fungerar inte att gå ut för ofta, blir svårt att slappna av, men samtidigt är det rätt trist.
 
Igår blev det således film-kväll med mig själv. Jag började med "The Canal" som var en rätt bra skräckfilm, och avslutade med "Along Came Polly" som är en ändå rätt kul romantisk amerikansk komedi.
 
Beroende på skräckfilmen och säkerligen även på en inflammerad hårsäck hade jag världens mardröm inatt också. En skola, antagligen Transtensskolan, antogs vara hemsökt och jag och en himla massa annat folk var där och tävlade om vem som vågade vara runt som mest i skolan, och så slutade det med att det kom en demon och hade ihjäl en massa av oss. Vaknade inte helt lugn och sansad efter den drömmen :-).
 
Idag spenderade jag halva dagen med att läsa "En Av Oss", en bok om massakern på Utoya. Den andra halvan har jag spenderat med familjen och kikat på ÖSK-Malmö och käkat på Lilla Örebro. Trevligt!
 
Nu blir det mer film :-).

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0