34 år

Jag ligger ju lite efter i uppdaterandet, men det förstår nog ni få som följer denna blogg :-).
 
Födelsedagen började med trevliga grattis-hälsningar och en god frukost med Bias på Mint här i Sliema.
 
Sedan planerade vi dagen en del och kom fram till att vi borde åka till den gamla huvudstaden i Malta - Mdina. Mdina ligger mitt på huvudön här och är en stad med stadsmur och många smala gränder. Om jag förstått det hela rätt så fungerade även Mdina som King's Landing innan Dubrovnik tog över.
 
Vi kom dock fram lite senare än tänkt eftersom Bias lyckades missa bussen efter att han skulle byta skor. Bussrean tog sedan bra mycket mer tid än 45 minuter som var tanken. Till saken är att de har ett rätt ok bussystem här, men det går väldigt långsamt.
 
Vi kom dock fram till Mdina till slut. Staden visade sig vara väldigt lugn och liten, så det krävdes inte särskilt lång tid för att gå runt i staden. Vi började med att äta lite mat på en av stadens få resturanger för att sedan gå vidare.
Katedralen i Mdina. Här funderade vi även på vad skillnaden är på en katedral och en kyrka, vi kom dock inte fram till svaret och har inte tagit reda på det nu efteråt heller :-).
En av gränderna i Mdina.
 
Efter en lika lång bussresa hem var det dags för fest. Vi började med lite egen förfest innan vi gick förbi Bias hotell Astra och sedan gick till restaurangen Time Square som ligger i anlsutning till det hotellet. Ingen höjdar-upplevelse gällande maten dock. Som födelsedagsbarn såg jag till att bjuda de andra på maten. Robert hade även innan blandat till några starka groggar så alkoholnivån började stiga i våra blodomlopp :-). Bias skulle åka hem dagen efter, så han gav dessvärre upp nu och gick och lade sig.
 
För oss andra blev det taxi bort till Paceville för att träffa på lite folk från Makedonien på Hugos Terazza. Det mesta heter Hugos här. Hugo verkar vara Maltas motsvarighet till Kurt i Örebro :-).
Suddigt party-gäng.
 
Efter hand gick festen vidare och vi hamnade på Havana igen, dock hittade vi den här gången en övervåning som vi missat tidigare. Så mycket mer hände inte förutom lite häng med några unga norskor.
 
Taxi hem sedan, och vid 05.00 var vi i säng igen. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0