Tisdag

Natten mot måndag var det svårt att sova på grund av grannen. Jag lyckades dock få tag i fastighetsvärden på måndagen och det verkar ialf som problemet diskuteras.
 
Jag hade ett utvecklingssamtal med chefen på nya jobbet och det gick väl som förväntat. Jag fick en fråga om hur det stod till med de juridiska kunskaperna :-). De är väl egentligen inte så avsevärt höga. Frågan förvånade mig inte så mycket heller, men det är rätt roligt att någon måste tagit upp det som inte själv har en aning om hur det ligger till. Rimligt men samtidigt patetiskt. Jag fick inget svar på om jag blir kvar efter september heller, vilket berodde på lite olika anledningar, men inte på mig.
 
I övrigt har det blivit dokumentärer om det totalt meningslösa Falklandskriget. En militärdiktatur på dekis får för sig att ockupera några brittiska öar för att bli mer populära... Det gjorde dock bara Thatcher populär och kanske att Blair blev mer pro krigen i Afghanistan och Irak.
 
Jag har även sett ett par dokumentärer om morden på skolan Columbine. Det strök med 15 stycken inklusive mördarna, vilket kanske inte låter så väldigt mycket. Tanken var dock att 500 personer som var i matsalen skulle stryka med av ett par bomber, men bomberna detonerade inte, och det var något jag hade missat.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0