En sväng till Stockholm

Lite så där halvt impulsivt blev det en sväng till Sthlm igår för att träffa en bekant. Det blev dock en kall start på resan eftersom det var något fel på värmen i bussen, så det var en frusen Andreas som entrade Cityterminalen i Sthlm. Jag blev dock snabbt varmare och vi kilade iväg till tapas-stället Café Tabac i Gamla stan. Det är ett ställe som jag rekommenderat förut och kan rekommendera igen. Hyggliga priser, trevligt och gott.
 
Idag var min första tanke att besöka Riddarholmskyrkan för att kika på typ alla Sveriges kungars gravar, men det var inte öppet, vilket jag inte trodde heller, men när jag kikade på internet imorse fick jag för mig att det skulle vara öppet. Jag måste ha kikat på information till någon annan kyrka eller liknande :-). Jag fick dock se kyrkan på nära håll utifrån, och jag tror inte jag varit på Riddarholmen förut heller, så det var helt ok i kylan och solen.
 
Min andra tanke gick dock bättre, och det var att åka ut till Naturhistoriska riksmuseet för att besöka Cosmonova. Cosmonova är som alla vet en stor biograf, men jag hade aldrig varit där förut trots att det är något som hängt med sedan barnsben att det borde besökas. Vid alla klassresor under skoltiden fanns det alltid en möjlighet att besöka Cosmonova, men jag valde alltid något annat, men därifrån hänger det kvar. Nu har jag dock varit där, och kan ta bort det från "the bucket list". Det som sågs var filmen Galapagos 3D, vilken var en mysig film om djurlivet på Galapagos-öarna.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0