Helg-summering

När jag kom hem från jobbet i fredags hade jag fått ett brev från min granne. I brevet stod det att grannen ovanpå henne hade klagat och att hon undrade om även jag hade störts? Jag vet inte riktigt hur det går till när störningsjouren kommer, men jag har svårt att tro att de hävdar att det är någon annan som klagat än den som klagat :-). Det framkom även av brevet att det inte hade varit fest utan endast mat, kort och tjöt (sent). I mitt huvud är det rätt oväsentligt hur en stör... Jag fick även hennes telefonnummer att ringa om det skulle störas igen :-).
 
Annars innebar fredagskvällen mat och alkohol på Pitchers och Harrys. Det var klubb Nattvard på Harrys med soul och motown-tema, vilket var soft och trevligt. En avslappnad kväll.
 
Under lördagen kikade jag klart en tredelad dokumentär om Ingmar Bergman, och han verkade vara en rätt ocharmig typ. Det är en intervju med honom och Erland Josephson där Erland verkar sjukt kuvad och knappt får en syl i vädret.
 
Om jag fortsätter med samma tema så har helgen även inneburit många avsnitt av "Making a Murderer", och jag kan bara instämma i hyllningskören så här långt. Sjukt spännande.
 
Lördagskvällen innebar middag hos Henrik och det var alldeles förträffligt. Adis och Stefan var med också. Det bjöds på sagolik ryggbiff och något annat som nästan var ännu godare. Det blev även mycket biljard, härliga diskussioner och återseenden. Kvalitétstid!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0