Malta levererar, förutom öl

Nu har vi snart varit 24 timmar här i Malta. Bias hittade sitt hotell och vi honom rätt snart. Det är bara 5-10 minuters promenad mellan hotellen.
 
Efter att ha tagit ute lite pengar siktade vi in oss på att äta middag. Efter lite velande satte vi oss sedan på ett ställe nära vattnet. Det är för övrigt ingen strand här i Sliema där vi bor utan mer klippliknande. Vi hade lite problem att beställa eftersom servitören aldrig kom, men det berodde på att vi inte förstått att vi behövde trycka på en mackapär som låg på bordet. När jag tänkte att vi skulle gå därifrån upplyste dock en bordsgranne oss och då blev det bättre fart. Vi beställde in den lokala lager-ölen Sisk som dryck och den visade sig vara allt annat än god. Maten var dock riktigt bra.
"Stranden" i Sliema.
 
Restaurangpersonalen ringde sedan en taxi åt oss så att vi kunde ta oss till Paceville som är ett bar- och klubbområde här i Malta. Där var det minst sagt drag! Det var klubbar, barer och gentlemana-klubbar högt och lågt och folk till förbannelse. Ändå ganska trevligt, även om medelåldern var låg. Vi var runt på lite olika ställen och upptäckte att alkoholen var överraskande billig :-). Vi avslutade kvällen på något ställe som kallas för Nordic och hade en hygglig kväll trots att misstankar om snart uppkommande terror-dåd uppstod hos vissa :-). Vi andra var inte lika övertygande.
 
Vid 05.00 var det sedan läggdags.
Grabbarna bad och utsikten från poolen.
 
Idag har vi mest hängt vid hotellets pool på taket. Jag som brukligt i skuggan :-). Ikväll blir det nog rätt lugnt med lite längre middag och imorgon ska vi förhoppningsvis kunna åka på en båttur.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0