Partaj i Düsseldorf

Efter en rejäl frukost lämnade vi Flingern för att ta oss ned till Rhen för att se Italien - Sverige på något av alla ställen nere vid floden. Vi hann precis till matchstart. Det blev både Krombacher och altbier från Schlüssel till matchen. Matchen i sig var inte någon av EM:s mest sevärda och inte blev det bättre när ett dåligt Italien ändå lyckades avgöra i slutminuterna.
Jag var den enda svensken på plats, och trots den dåliga matchen hade jag kul :-).
 
Det blev sedan en promenad längs Rhen och bort till småbåtshamnen. Där fanns en del nybyggda och rätt fräcka hus. Till lunch blev det sedan kinesiskt på Böser Chinese innan vi tog samma väg tillbaka in mot Altstadt.
Jag och Rhen.
 
Sedan var det fest för några som skulle sluta på Vreenis jobb och dit kom jag som enda utböling i Sverige-tröja och allt :-). Det blev ett jävla drag med fussball-spel, fotbollstittande och gratis sprit och öl. Det är väl så det är på en reklam-firma. Hyggligt läge precis vid Rhen också.
Hyggligt läge mitt i Düsseldorf!
Fussball på jobbet, så typiskt för en reklam-firma.
 
Efter ganska många Bitburger-öl blev det ut i Düsseldorf-natten. Det blev dessvärre varken Ballermann 6 eller Kuhstall den här gången. Istället blev det Anaconda lounge där en beställde med en papperslapp och sedan fick betala på vägen ut, vilket är värdelöst. Sedan blev det en shot Killepitsch på Schickimicki för att sedan avsluta på Mauer som är någon blandning av klubb och bar. En annorlunda kväll :-). Det blev sedan taxi hem, och det var en kvinna som körde vilket kändes ovanligt :-).

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0