La Pampa

Igår blev det så ett besök till La Pampa med ett gäng överförfriskade jobbarkompisar. Inte alla, men förvånansvärt många var rätt dragna när jag mötte upp dem. Imponerande med tanke på att de inte börjat sitt intagande av alkohol så långt innan. 
 
La Pampa på väster här i Örebro visade sig vara en betydligt större restaurang än jag hade förväntat mig, och betydligt billigare. Jag betalade 308 kronor för en rejäl rätt med anka, klyftpotatis, en stor öl och kaffe. Jag blev till och med förvånad när jag betalade. Servicen var hjärtlig men oerfaren, vilket jag inte tycker gör något eftersom servitrisen utan omsvep berättade om att hon hade börjat för ett par dagar sedan och gjorde allt för att det ändå skulle bli bra. Upplevelsen var att personalen försökte göra ett professionellt intryck. Maten, och grejen med restaurangen, består av grillat kött av olika slag. Min anka var bra och det var mycket olika såser till. Sammantaget fick jag ett bra intryck av La Pampa.
 
I övrigt är det intressant, lite otäckt, och överraskande att höra arbetskamraters upplevelse av andra arbetskamrater. Favoriseringen är stundtals lite juvenil, men hur en upplever människor och situationer är olika från person till person, och det som jag upplever som rätt eller roligt kan ju någon annan uppleva på annat sätt. 
 
Trots att jag endast drack en black russian hemma och en öl på La Pampa har jag känt mig dragen inatt och haft svårt att sova ordentligt.
 
Ikväll blir det nog melodifestival och lite baluns med Gurra och Lundmark.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0