Ummmami :-)

Igår kväll besöktes ytterligare en av Örebros restauranger, och denna gång blev det den nya restaurangen i konserthuset Umami. Menyn består av smårätter i form av olika kombinationer av mat från världens alla hörn och där målet är att få uppleva smaken umami. Personligen vet jag dock inte hur smaken ska smaka :-). Hursomhelst så var det en trevlig smakupplevelse där smaklökarna fick sig några intressanta och positiva överraskningar. Förutom maten var även servicen riktigt bra. Det som eventuellt kan ses som negativt är att restaurangen inte är jättemysig, men det kan en ju leva med :-). Förutom restaurang-delen finns det även en lounge-del så det går säkerligen att gå dit och bara ta ett glas vin eller något också.
 
Eftersom servicen var utmärkt och maten spännande ger jag Umami betyget fem plus av fem möjliga. Det var den bästa matupplevelsen på länge.
Den första delen av maten vi åt.
 
Vi som var där var Bias, Yuriy och Georgi.
 
Sedan bar det vidare till Lounge, och det nya stället bredvid Satin, för att avsluta på Ritz där det var någon slags freak-show med bland annat en dansande dvärg på bardisken. Det blev en alltigenom lyckad kväll där jag träffade en hel del gamla och nya bekanta.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0