Lördag

Skönt med en ledig dag på hemmaplan, var ett tag sedan nu.
 
Något som var intressant med Tel Aviv var att väldigt många använde elcyklar. Det har jag inte sett någon annanstans i världen. De gick också väldigt fort. Det cyklades även en del med mer traditionella cyklar, men det fanns ingen ordning på var folk skulle cykla. Det cyklades på vägen, eller på trottoaren, och när det cyklades på vägen respekterades inte trafikreglerna. Bra med elcyklar, om det är istället för bilar och mopeder det vill säga.
 
Måste även ge lite kredd till mitt resesällskap Bias, alltid så otroligt lätt att ha att göra med.
 
Mycket på jobbet nu, men det verkar som att "ledningen" förstått att det är svårjobbat. Pratade lite med regionchefen igår och hon verkar ha förståelse för att det segar med besluten, och att det inte bara gäller vår enhet.
 
Jag har även upptäckt at Google Maps övervakar mig. Genom min tidslinje där kan jag nästan dag för dag se var jag befunnit mig flera år tillbaka i tiden. Upptäckte det nu när jag var i Israel. Lite otäckt, men samtidigt rätt bra. Så skulle jag försvinna någon gång, och jag råkar fått med mig telefonen, så bör Google kunna lokalisera mig :-).

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0