Sthlm, ÖSK osv...

Igår ringde Brendan Hines-Ike från ÖSK mig från Magnus Wikströms nummer. Lite överraskande... Han hade pratat in ett mobilsvar och bad mig ringa tillbaka. När jag ringde tillbaka svarade Magnus i bilen på väg hemåt, blev lite märkligt :-). När jag lade på efter ett kort samtal med Magnus ringde Brendan igen! Han ville sälja årskort till ÖSK-matcherna, men när jag sa att jag ville köpa visste han inte vad han skulle göra, så jag fick prata med Victor Sköld istället :-). Lustigt att ha de tre i luren under bara några minuter. Om allt nu gick som det skulle så ska jag få ett nytt årskort hemskickat snart. Det var dock inte bara till mig de ringde, utan ÖSK-spelarna hade tydligen någon grej att ringa till årskortsinnehavarna som inte förlängt sina årskort igår :-).
 
Ja, så har jag ju hängt i Sthlm några dagar också, vilket inte var så tokigt. Inga väldiga utsvävningar men besökte några nya och några tidigare besökta ställen. Meatballs for the People på Söder var den klart mest positiva överraskningen. Så enkelt och så gott! Typ tre rätter, alla innehållandes köttbullar, sedan bara välja vilket kött en ville ha. Hilma på Torsgatan var också väldigt trevligt! Pom och Flora på Odengatan var väl dock kanske så där. Äta isig acai var svårt, men isigheten var förvisso meningen, ändå så där :-). Från Himlen var det bra utsikt, Misteln i Gamla Stan var mysigt och East på Stureplan var som vanligt. Boendet på Generator var överraskande positivt.
 
Fotografiska blandade och gav som brukligt. Den något "vi är lite bättre än alla andra" utställningen We have a dream var intressant, men aningen ja jag vet inte vad... För mycket? Charlotte Gyllenhammars utställning hade jag kunnat gjort lika "bra" själv, men Ren Hangs nakenbilder var helt fantastiska! Kolla upp honom!
 
I övrigt var jag väl i hela centrala Sthlm förutom på Kungsholmen. En sak är bra med Sthlm, och det är att det kan fungera med nischade ställen som Meatballs for the People.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0