Ett himla flängande...

Nu är det måndag och jag har inte hunnit skriva något på hela helgen trots ett smärre löfte om det i förra inlägget, och inte heller kommer det här inlägget innehålla någon analys av Dubai :-).
 
Efter att jag skrivit klart förra inlägget mötte jag upp Danne och vi for iväg till Hornstull för att köpa lite bira och sedan till Telefonplan för att inmundiga samma bira. Något omständigt för en cykelvan örebroare :-).
 
Innan Nalen tog vi ett pit-stop på restaurang Niklas som verkar sitta ihop med Kåken som jag är mer bekant med. Niklas gav dock inga bestående intryck.
 
Sedan var det dock dags för mitt första besök på Nalen och det för att se The Naked and the Famous från Nya Zeeland. Efter att ha upptäckt att det inte gick att betala med kort i garderoben fick det bli att se konserten med jackan i hand. Vi fick även varsin öl av ett par okända män som jag antar hade råkat köpa lite för många :-). Den ena tyckte att jag mycket väl var värd ölen eftersom jag hade en Stenströms-skjorta, vilket förvisso inte var sant, det var en Scotch & Soda, men det berättade jag inte för honom ;-).
 
När vi väl kom in i konsertlokalen träffade vi Marias bror och fick även se förbandet Shell som jag aldrig hört talas om innan.
 
The Naked and the Famous gjorde sedan en väldigt bra spelning på vad jag uppskattar ungefär en dryg timme. 
Yey!
 
Sedan försökte vi komma in på Soap vilket inte lyckades för att vi inte stod med på listan, så det blev Berns istället där det bara var en salong öppen, vilket var värdelöst, så vi gav upp rätt tidigt. Bartendern glömde dock ta betalt, eller lät någon annan betala, för min Redbull och vodka, så det var lite plåster på såren för denna rätt misslyckade utekväll i Sthlm. Sthlm är väl iofs oftast inte så värst när det gäller uteliv... Det blev istället Max och sedan hem för att sova. Tack för sovplatsen Danne!
 
Nettbuss hem till Örebro sedan för att upptäcka en väldig röra i lägenheten eftersom de börjat byta stammar. Min garderob har flyttat till vardagsrummet.
 
Sedan var det tåg till Hallsberg för att med föräldrarna bevittna teatern Stormen i Östansjö. Själva föreställningen var rörig och lite svår att hänga med i, men skådespelarinsatserna var magnifika. Det kändes overkligt att se så bra skådespelarinsatser i Östansjö!
Skådespelarna i Stormen.
 
Jag lånade sedan mor och fars bil för att åka hem till Örebro och sova, men det betydde ju att jag var tvungen att åka tillbaka till Hallsberg även på söndagen, så det blev ännu mer resande :-). Hursomhelst har helgen varit väldigt bra!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0