Förändrande?

Det har varit en speciell helg. Jag har haft lyxen att ha varit ledig i tre dagar nu eftersom det var trettondag i fredags. En mycket märklig helgdag som verkar firas av olika anledningar runt om i världen. Själv har jag inte firat alls.
 
I fredags lämnade jag tillbaka den för stora rocken för att sedan kika på dokumentär om Muhammed Ali. Jag vill gärna ha reda på varför han konverterade till Nation of islam, men tycker inte jag hittar någon jättebra anledning när jag skummar igenom informationen på nätet. Det framstår som att han blivit muslim eftersom han kämpade för svartas rättigheter, och det skulle jag vilja förstå lite bättre. På kvällen sedan blev det På Spåret, ett par glas vin och ost. Jag kom även igång med träningen igen, så nu har jag träningsvärk.
 
En morgonpromenad och träning blev det denna dag. Sedan blev det av en händelse bio, och filmen som sågs var "Måste Gitt" som vara riktigt bra. Kul film med förvecklingar mellan förort och innerstad. Kan varmt rekommendera filmen! Sedan blev det lite märkligt vilket kanske skulle kunna föranleda en förändring?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0