Trevligt, trevligt

Bra helg igen! Några öl och sedermera Harrys i fredags eftersom vi hade någon form av utflyttningsfest för Per. Det var länge sedan jag var på Harrys nu och känslan var att det var som Harrys ska vara den här gången. Mycket 80 och 90-talsmusik och en salig blandning av folk. Var faktiskt ganska kul :-).
 
Lördagen spenderade jag sedan främst med att se flera avsnitt ur en dokumentärserie om nazisternas jakt och utrotning av judar, men även en otroligt intressant dokumentär om en av journalisterna från Charlie Hebdo. Finns på SVT Play och är något som alla bör se. ...och apropå dokumentärer så finns det en dokumentär om Bashar al-Assad också, som förutom några insinuationer om al-Assads tankar som eventuellt är lite spekulativa, är väldigt intressant. 
 
Kvällen var sedan alldeles perfekt.
 
Idag har det utöver den nyss nämnda dokumentären om al-Assad köpts biljetter till Johan Glans, köpts ett basket-spel till PS4 och blivit ett besök till Hallsberg.
 
I övrigt tycker jag att det är tråkigt att Man Utd, även om de nog var det bättre laget, fick ett regelvidrigt mål, klar offside, godkänt och därmed sannolikt gjorde så att Liverpool inte vann dagens match.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0