Det blir ialf kval till Champions League

Liverpool lyckades ta sig till Champions League-kval efter en mycket jobbig vår med skador osv i en för smal trupp. Imponerande att komma före både Arsenal och Man Utd. Chamnpions League har inte hört till vanligheterna för oss Liverpool-supportrar de senaste åren :-).
 
Jag har börjat kika på Svenska TV-klassiker på SVT Play under helgen, och det är intressant. Först såg jag ett program som handlade om serien Spung, och det är en TV-serie som Nisse pratat mycket gott om, jag har dock inte sett något själv av den. Det spännande är nog att jag tror att en TV-serie som Spung hade påverkat mig rätt mycket om jag sett den under 2002 när det begav sig. Jag tror nämligen att påverkan från popkultur och serier var rätt låg för min del under mina tonår. Förutom att kika på videor på ZTV efter skolan kan jag inte minnas att jag läste några pop-magasin eller följde några hippa serier på TV. Det är som att jag helt plötsligt fick en något bättre förståelse för hur vissa betedde sig under den tiden.
 
Jag såg även ett program om såpan Varuhuset. Den serien började sändas året jag skulle fylla fem år, men jag kan inte säga att jag minns något direkt av den förutom att jag alltid vetat vad den handlat om. Möjligen sändes serien när jag hade gått och lagt mig, för jag är övertygad om att mina föräldrar tittade. Något som är lite märkligt är dock att jag har mycket minnen från såpan Goda Grannar som sändes samtidigt. Det skulle kanske kunna vara så att jag inte fick se Varuhuset men att Goda Grannar ansågs mindre farligt?
 
På det hela taget en bra helg med trevligt väder och härligt sällskap.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0