Födelsedag och bröllop

Jag har en dryg vecka ledigt nu :-). Flera dagar är även helt oplanerade, vilket är ovanligt i mitt fall. Det känns ialf skönt och målet är att försöka läsa någon bok eller två och ta dagen som den kommer.
 
I fredags fyllde jag år, 36 år den här gången. ...eller som Saga uttryckte det "grattis, ett år närmare 40" :-). Vi firade lite hemma hos mor och far i Hallsberg. Jag köpte mat från Coco Thai, vilket var ett litet äventyr i sig eftersom de inte hade koll på vad jag i förväg beställt. Allt blev även försenat trots att jag beställt maten till en speciell tid. Väldigt rörigt med andra ord. Jag fick dock ett par burkar Ramlösa som kompensation :-). De var tydligt nervösa och ledsna över att de ställt till det. Maten, som inte heller blev helt rätt, smakade dock bra :-).
 
Vi hade sedan en väldigt trevlig kväll. Jag fick presenter i form av biljetter till Henrik Fexeus, en skjorta och en bok av Hans Rosling. Att få gå och se Henrik Fexues ser jag verkligen fram emot. Är det någon som jag inte känner som har påverkat mitt liv så är det han :-). I övrigt fick jag även senare en likadan Hans Rosling-bok (som måste bytas), boken Food Pharmacy, lakrits och en t-shirt. Riktigt bra grejer :-). Jag är supertacksam!
 
Sedan var det bara hem till Örebro och sova innan det var dags att åka upp till Ransäter utanför Munkfors för att deltaga på Ackes och Kristins bröllop. Jag och Valle försov oss innan, men vi hann fram i god tid ändå :-). Ransäter ligger precis vid Klarälven vilket inte helt förvånande var väldigt vackert. Sjäva vigseln skedde sedan utomhus nere vid älven. Riktigt fint!
Definitionen av vackert!
 
Sedan var det fest i en loge. Det serverades god mat och hölls bra tal. En alldeles utmärkt tillställning.
Festlokalen.
 
Jag kan väl tycka att jag själv skulle kunna bjuda till lite mer. Försöka vara lite trevligare. Istället känner jag ett svagt ointresse för att lära känna nya människor vilket säkert kombineras med viss blyghet, vilket gjorde att jag mest hängde med de jag redan kände. Å andra sidan tycker jag alla andra var ungefär likadana, så jag ser det inte som att det är mer fel på mig, men jag skulle ändå ibland gärna vilja vara den som bjuder till lite mer och lättar upp interaktionen folk emellan.
 
Hursomhelst! Tack Kristin och Acke för den fantastiska dagen och kvällen!
 
Även tack till Juliana och Erik för att ni lånade oss bilen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0