Heroin och Adolf

Fortfarande ingen regering. Extremisterna i Centern verkar inte veta vad de vill, och det är väl för väl det. Då kanske vi slipper deras inflytande i både budget och regering :-).
 
En rätt bra dag förutom att jag väcktes vid fem av grannen ovanför. Det dunkade i golvet. Har aldrig hört det här förut, förrän natten mellan lördag och söndag, samt nu då. Hade varit märkligt om jag ska råka på samma problem nu igen som förut.
 
Jag roade mig igår kväll och idag bland annat genom att se filmen "Operation Finale" om Adolf Eichmann. En vad det verkar billigt producerad film, dock med bra skådisar, om gripandet av Adolf Eichmann. Som sagt inget mästerverk i filmkonst, men helt klart bra historisk underhållning.
 
Ikväll såg jag även "Kvinnan vid bron" som handlar om en kvinna som arbetar med missbrukare i Kabul. Hade jag haft kaffe, hade jag satt det i halsen, när de visade en annan kvinna som matade sitt barn med heroin för att barnet skulle hålla sig lugn. I övrigt intressant för mig genom att dokumentären är filmad vad det verkar till 100 % i Kabul.
 
Nee nu får jag gå och lägga mig och läsa i min Billy Idol-bok. Jag hade ju tänkt att läsa en bok i veckan, men jag kom bara dryga 200 sidor in i den här boken förra veckan, så jag ligger efter :-).

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0