Natascha Kampusch och hamburgare

Idag hade jag utredning fram till 13.00 och därefter hade vi möte gällande att vi kommer förlora våra nuvarande jobb. Det ledde till att jag missade lunchen. Apropå jobben så verkar det som att vi inte blir uppsagda utan vi kommer först att erbjudas något annat arbete i Örebro innan det blir tal om uppsägning. Skulle det inte bli något erbjudande om annat arbete blir det uppsägning och något som kallas trygghetsstiftelsen. Det senare verkar innebära en stor del av lönen under en period utan att behöva jobba. Inte helt olockande... Men sannolikt kommer jag erbjudas något annat jobb i Örebro, eller kanske i Sthlm, vem vet?
 
Tillbaka till maten. Eftersom det inte blev någon lunch idag så hängde jag med Grens och Gurra till Lily's Burger. Förvisso har jag sett stället som lite tacky när jag gått förbi förut, men väl där inne tyckte jag att det ändå hade lite charm. Maten var dock sådär. Jag beställde en rätt trist halloumi-burgare med delvis kallt innehåll. 
 
Till sist Natascha Kampusch. Under bokrean köpte jag boken "10 år i frihet" om Kampuschs liv i frihet. Jag hade dålig, om någon, koll på det här fallet innan, men verkligen inte ointressant. Mycket av boken handlar om hur diverse personer har haft olika terorier om fallet. Att det varit fler personer inblandade osv. Jag kan känna igen det där lite själv, att en gärna vill att något ska vara på ett sätt. Men ofta är det nog mer rimligt att tänka lite "Ockhams rakkniv" istället för att komplicera för mycket.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0