Datorkrasch

Min "nya" dator har gått sönder. Det enda som händer när jag trycker på "powerknappen" är att knappen börjar lysa, men inget annat händer. Det är som att datorn har låst sig i energisparläge, men jag tror att det är bra mycket värre än så. Jag borde kunna få det fixat bara jag förstår var jag kan lämna in datorn eftersom jag köpt den på nätet... Men det löser sig. Nu har jag ialf fått igång min gamla dator efter lite uppdateringar, så då borde jag snart kunna leta reda på hur jag ska göra.
 
Eftersom jag inte haft någon dator att sitta framför de senaste kvällarna så har jag istället fått läsa. Jag har läst ut en bok om det amerikanska inbördeskriget som jag började läsa under resan till Helsingfors. Tidigare har det känts som detta krig utspelade sig för otroligt länge sedan, men det slutade ju först 1865. Något har hänt med mig de senaste åren, och jag tror det har med åldern att göra, att sådant som tidigare kändes som otroligt länge sedan nu känns mer nära. Antar att det har med att göra att ju äldre en blir ju mer ändras perspektiven. Typ att för en 10 åring är något som hände för 100 år sedan livscykeln gånger 10, men för mig endast gånger 3. Jag tror ialf att det hänger ihop.
 
Jag har även läst ut Satansverserna och det är svårt att förstå hur den boken kunde, och kanske fortfarande skapar, sådant otroligt rabalder. Översättare och andra har mördats och skjutits och Salman Rushdie fick en fatwa utfärdat emot sig. Helt galet! Det är inte klokt hur människor kan ta hittepå på sådant stort allvar!?
 
Annars en helt ok vecka hittills med hotell bokat i Minsk bland annat och Dan Eliasson fick till slut lämna polisen, men hamnade på MSB istället, vilket gör att det blir ännu svårare att få förtroende för den sittande regeringen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0