Fettisdag

Idag var det semla på jobbet, och jag fick en semla med chokladgrädde :-). Jag hade beställt den på skoj, men det förstod inte Andres som fixade semlorna, så jag fick en sådan :-D.
 
Ibland känns det som att jag levt ett parallelt liv från verkligheten. Jag lyssnade precis klart på en P3-dokumentär om tvångssteriliseringar av transpersoner. Tydlligen avskaffades det först 2013, vilket jag helt missat. Ok, jag kanske trodde att en person som bytte kön rent fysiskt inte kunde få barn längre, men så enkelt är det ju inte. Det är sak samma, men helt galet att de som ville byta kön tvingades att sterilisera sig fram till 2013.
 
En av gruppvåldtäkterna i Malmö har tydligen visat sig vara påhittad. Jag är inte så fövånad. Jag har påpekat det tidigare i bloggen att det inte är helt ovanligt. Det är ett välkänt fenomen att uppmärksammade händelser tenderar att smitta av sig. Här finns det även politiska anledningar.
 
Intressant serie på SVT Play om böcker som skakade folkhemmet. Sex minuter långa och väldigt intressanta.
 
Det går så där också gällande att få tag i någon på HP för att försöka fixa min dator. Jag blir hänvisad runt hela tiden, och idag blev jag hänvisad tll ARN, vilket det kan bli, men då måste jag först ha ett underlag på att HP inte vill undersöka datorn.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0