Helgen rullar på...

Helgerna går som vanligt fort. I fredags var det AW med jobbet på Bulls Eye Saloon. Det var tydligen sista kvällen de hade öppet eftersom de ska stänga. Som jag förstår bland annat beroende på problem med hyresvärden. Jag hade aldrig varit där förut men blev glatt överraskad av stället, synd att de ska stänga, men de letar tydligen ny lokal så det kanske öppnar någon annanstans.
 
Valentina gillar att äta frukost utanför hemmet, och det är inget jag har något emot heller. Så lördagens frukost blev på Reiduns Café. Det är typ ett sådant café som det råder brist på i Örebro och som jag gnällde över i ett inlägg från Helsingfors. Alltså ett mer avslappnat café utan modern look. Jag tyckte det var riktigt trevligt.
 
Senare på dagen kikade jag på en dokumentär om Ingvar Kamprad som har varit på tapeten nu under veckan på grund av hans bortgång. Jag fick uppfattningen av att han inte var helt olik Julianas pappa som jag jobbade för under knappt ett år, och ibland ångrar jag mig att jag slutade, men men, det är som det är. Bo i byar i Västergötland passade inte mig.
 
Under kvällen blev det lite samkväm hos Lundmark med bland annat quiz. Jag störde mig på att jag missade Ghanas flagga, så idag har jag pluggat på lite flaggor igen. Det förvånade mig en aning att jag hade glömt bort en rad flaggor. Jag har i princip kunnat alla förut. 
 
Efteråt var vi några stycken som gick till Klubb Mono, fantastisk klubb för övrigt, för att se Love Antell och Loney Dear, varav jag inte lyssnat något alls på den senare. Love var som vanligt charmig och trevlig på scen men fastnade lite väl mycket i politiska mellansnack. Det blev lite väl infantilt och populistiskt. Han uttryckte bland annat att Ingvar Kamprad skulle vrida sig i sin grav eftersom det pratades ryska på IKEA... Det var nästan lite tragiskt uttryckt. Det kom även en snubbe och gav honom en t-shirt med SD=rasister, och det blir, ja jag vet inte vad... Okunnigt! Skulle en kunna ha en t-shirt där det stod MP=gör människor till rasister? Jag tror ialf inte det är så långt ifrån sanningen. Loney Dear var nog till och med bättre än Love, men som sagt ingenting jag hade lyssnat på förut, så jag såg inte klart riktigt hela konserten. Under Loney Dear-konserten köpte jag även en LP-skiva av Love som jag fick signerad, och tackade för en trevlig konsert. Han gav även där ett trevligt intryck. Som DJ under kvällen var Fredrik Strage, och han var grym.
 
Resa till Stonehenge, WIndsor och Bath är bokad samt hotell i Bilbao.
 
Nu håller jag tummarna för att Liverpool kan slå Tottenham senare i eftermiddag, och det borde vara långt ifrån omöjligt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0