Lärdomar och tankar

Ibland tror jag att jag kan reglerna i fotboll, men det visar sig tid efter annan att jag har fel. Igår fick Tottenham en straff efter att det inte blivit offside eftersom passningen till spelaren som stod offside först tog på en Liverpool-spelare. Jag trodde endast att det inte blev offside om en spelare inte påverkade spelet. Det är förvisso alltid kul att lära sig något nytt, om det en lär sig inte råkar vara fel...
 
Sossarna i Danmark vill avskaffa möjligheten att få stanna i Danmark under väntan på beslut gällande asyl. Ungefär som Australien har eller hade. Om tanken är att vi ska ha en reglerad invandring är nog det en av få bra lösningar. En politik gällande omfördelning av resurser vore på sin plats också. Såg en dokumentär igår om att EU överproducerar mjölk för att bland annat kunna sälja till Afrika så att deras egen produktion slås ut. Mycket illa! Tror även att jag ska gå över till havremjölk, bättre för miljön.
 
För övrigt har jag blivit slö, har inte varit på gymmet på veckor.
 
Igår såg jag en dokumentär om alkohol. Den var ungefär likadan som en tidigare jag tror jag har tagit upp här. Att alkohol ger cancer och att vi inte borde dricka så mycket. Enligt dokumentären var det dock någorlunda ok att dricka fem stora stark i veckan, men helst inte alla på samma gång. Nuförtiden ligger jag nog under det, men det var annat förr.
 
Såg nyss en dokumentär om abortmotståndare i USA. Jag är ju för abort, men förstår ju problematiken. Tänker dock att ju färre människor vi är på jorden desto bättre för de allra flesta.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0