Lat

Ingen träning idag heller, men jag uppdaterade mitt gymkort ialf. Inte heller har jag fått tummen ur och ringa till HP för att försöka få någon ordning på min trasiga dator.
 
Idag låg det en utskriven platsannons för ett arbete på Amnesty lite här och var på jobbet. Mycket märkligt!? Är det någon som vill att anställda ska söka andra jobb, eller bara en slump? 
 
Förslag om burkaförbud i Danmark. Jag gillar inte burka, men inte förbud heller, så tror att jag är emot förslaget. 
 
Svår balansgång för mig i det jag skriver nu. Jag vet inte ens hur jag ska uttrycka mig för att inte skriva fel, men jag använder ordet svart. Alltså, en svart man fick inte ett arbete i en reklam, av vad jag förstår det som, för att de inte ville ha en svart man i reklamen. Den svarta mannen får därför information om att han har fel hudfärg för att vara med i reklamen. Det blir rabalder! Jag är ju absolut för att den som gör reklamen ska få bestämma vilket kön, art, ålder, färg osv. det är på de/den som deltar, och väldigt för att det ärligt kommuniceras varför vissa inte passar för just den reklamen. Den här reklamen skulle vara i Grekland, och jag kan ju tänka mig att en grek då passar bäst, vilket kanske var tanken, men hade det funkat med en rödhårig irländare eller blond svensk och inte med en svart person så blir jag mer irriterad och fundersam.
 
Det var väl det förutom den usla börsen idag då.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0