Tragikomiskt boende

Resan till London har gått bra. Vi kom som jag misstänkte att vi skulle göra väldigt tidigt till den lilla flygplatsen i Västerås. Det var ett plan som kom och ett som gick under dagen av vad jag kunde se :-). Det kan ha kommit och gått något plan tidigare under dagen, men det är ovanligt att skärmarna bara visar en ankomst och en avgång.
 
Flyget var sedan något försenat iväg men det var en lugn och rätt bekväm flygning till Stansted. På Stansted var det automatiserad passkontroll, vilket jag inte tror jag varit med om förut. Mamma lyckades väl så där och fick kalla på hjälp, men efter hand kom vi alla igenom.
 
Sedan blev det tåg in till Liverpool Street Station, och där var det kaos. Galet mycket folk i fredagsrusningen. Jag lyckades dock efter hand leda vårt lilla sällskap ned i tunnelbanan så att vi i ett fullpackat tåg kunde ta oss till Paddington Station. Det skiljer sig något mellan rusningen i Hallsberg och i London :-).
 
Men det var egentligen efter detta problemen började. När vi efter lite letande hittade vårt boende kom vi inte in i lägenheten. Det är ett hus med lägenheter utan reception. Jag ringde de ansvariga och de berättade att vi under eftermiddagen samma dag fått meddelande om att vi fått ett annat rum, vilket jag missat... När vi väl tog oss in i det nya rummet så var det väskor och grejer där, men som tur var inga människor. Hursomhelst fick jag ringa upp igen och berätta att den nya lägenheten redan var upptagen. Då fick vi åter tillgång till den lägenhet vi skulle ha haft från början. Det var väl ok tills vi upptäckte att den inte var städad. Någon hade legat på den bäddade sängen, det var inte tömt i papperskorgen, det fanns inga lakan i bäddsoffan och inte heller något schampo... Så just nu är det här utan konkurrens det sämsta boendet jag någonsin bokat.
 
Jaja, nu kan det väl bara bli bättre. Jag har meddelat de ansvariga om problemen och det ska fixas idag, men jag ser ändå fram emot att skriva några riktigt dåliga recensioner :-D. 
 
Igår kväll käkade vi lite indisk mat på en rätt trevlig restaurang. 
 
Idag blir det kanske sightseeing-buss under dagen, men det blir absolut ett besök till Madame Tausssds.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0