Årets första trillning

Idag halkade jag omkull när jag var ute och sprang, men det gick bra. Kändes även väldigt bra att springa. Jag har inte sprungit på länge så det var lite överraskande.
 
90 % av alla marockaner som sagt sig vara under 18 år var över 18 år, kan ju vara intressant som jämförelse med afghanerna. ...och ni fattar vad jag menar med "alla"!
 
Personal från Migrationsverket har skickat in en skrivelse till DN om "hur illa" det är på myndigheten. Jag håller väl med om mycket, speciellt att den så kallade rättssäkerheten är lidande. För allt handlar om kvantitet. Det är ständiga möten med mera om hur allt ska bli effektivare. Det är väl bra i sig att effektivisera, men tanken är inte att det ska bli "bättre" bara att det ska bli mer gjort. ...och hur mycket en än försöker att inte ryckas med av produktionspressen så gör en det ändå. En orkar inte ständigt förklara "dåliga" siffror. Förvisso tycker jag att hösten har varit helt ok, men det är bara för att det för min del inte varit så komplicerat att producera.
 
Nee nu hoppas vi på att Liverpool vinner, och varför inte, det har varit en bra dag hittills :-).

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0