En trilla i Manila...

Jag har dock inte trillat i Manila, men har funderat på om jag kan hitta på något fyndigt med referens i klassikern "Thrilla in Manila" mellan Ali och Frazier. Jag har väl inte lyckats...
 
Hursomhelst är vi i Manila nu en dag innan vi flyger hem till Sverige efter en mellanlandning på Suvarnabhumi i Bangkok.
 
Efter det senaste inlägget har vi hunnit surfa ett par gånger till, och det kändes i kroppen på slutet. Det är jobbigt att surfa och en får en massa sår som jag tidigare pratat om, så jag är rätt sliten nu. Janne tyckte att jag skulle komma tillbaka minst en månad nästa år för att lära mig surfa lite mer avancerat, men annars verkade han rätt nöjd med min balans och att jag kan svänga. Paddlingen måste jag dock förbättra. Jag funderar starkt på att ta en kurs i crawl när jag är tillbaka i Örebro. Det borde hjälpa och jag har länge tänkt att jag borde kunna crawla ordentligt. Nu plaskar det mest och går otroligt långsamt.
 
Flygresan till Manila gick rätt bra förutom en massa cirklande över Manila innan vi fick landa vilket gjorde mig ängslig. Jag började tänka på vilket jävla öde det skulle vara att landa på vattnet och sedan inte komma ut ur flygplanset och drunkna. Fy fan! Jag får ta reda på om flygplan flyter generellt. Borde de ju göra om de håller ihop. Gick ju bra på Hudson River för några år sedan.
 
Nu har vi inte sett just någonting av Manila förutom flygplatsen och några hotell men det finns väldigt mycket skyskrapor här, vilket kanske förvånar någon. Att flyga in över Manila känns ungefär som att flyga in över New York.
 
Just nu befinner vi oss i området Intramuros i Manila vilket borde vara typ gamla stan. Hotellet heter Bayleaf Intramuros och är bra hittills. Valle är lite risig, men det ordnar nog upp sig. Eftersom Valle är lite risig så finns det en risk att vi inte hittar på så mycket idag, men det är skitsamma. Huvudsaken är att hon blir bättre och att vi lyckas komma hem.
 
Nästa inlägg blir från Sverige :-).

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0