Hemma

Valles sjuklighet ordnade upp sig efter att först ha blivit lite sämre. Tur det, annars vet jag inte om vi hade kommit hem.
 
Efter att vi checkat ut från hotellet i Manila åkte vi till Mall of Asia, men vi handlade inget och Valle mådde mest dåligt.
 
Det blev sedan en lurifax-taxi till flygplatsen NAIA, och nu till terminal 1, så det slutade med att vi var på tre olika terminaler under tiden i Manila. Det är inte bara tre olika terminaler utan tre olika byggnader som inte verkar ligga i direkt närhet till varandra. Rörigt! Terminal 1 visade sig dessutom vara en liten och trång terminal.
 
Vi hängde rätt länge på flygplatsen och efter lite förseningar tog Thai Airways oss till Sverige med ett par olika Boeing 777. Lite trångt på planet till Arlanda, men fint med gratis mat osv. Det hade jag nästan glömt bort hur det är :-). Jag läste förresten att inget trafikflygplan har störtat på grund av turbulens och att alla plan som flyger över vatten ska kunna flyta så länge som det behövs för alla att komma av. Det ska även gå att gildflyga 20 mil från marchhöjd.
 
I övrigt en otroligt jävla bra resa!
 
Dagen har främst inneburit tvätt.
 
Jag gjorde även två olika valkompasser och fick olika resultat. Det som står ut är att jag är långt ifrån VPK vilket inte gör någonting...
 
Imorgon jobb!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0