Intensiv helg

I fredags tog jag det lugnt och satt hemma och kikade fotboll och käkade popcorn. Jag behöver dessa lugna kvällar ibland för att ladda batterierna. Nu är jag dock trött igen efter en intensiv helg.
 
Under helgen hade jag som mål att läsa ut HG Wells "War of the Worlds". En bok som visade sig vara en riktig bladvändare. Som så många gånger förr känner jag nu att jag måste se Spielbergs film som baserar sig på boken igen. Var länge sedan sist, och jag minns det som att jag tyckte att filmen var så där.
 
Annars innebar lördagen ett besök till ett väldigt gul-tröjat Frimis för att kika på Sverige-England. Det var ingen blixtrande insats av något av lagen, men England var något bättre och vann rättvist, men det var ingen klasskillnad och med lite tur för Sverige hade det kunnat blivit annorlunda. Turen hade förvisso kanske tagit slut vid det här laget...
 
Sedan blev det öl och mat på Häll's och Boulebar. En rikigt bra kväll.
 
Igår firade vi Saga i Åsbro, 15 år har hon blivit, lite galet. Sedan blev det teater i Lerbäck. Andra gången jag var där och det var riktigt bra. Väl värt 195 kronor. Det enda som är "negativt" är att jag känner igen en massa folk som jag inte sett på många många år och inte riktigt vet om jag ska prata med eller inte, men det var kul att träffa några gamla släktingar :-).
 
I övrigt har jag varit trött idag och kroppen värker efter träning. Kroppen blir uppenbart äldre.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0