The Shining

Det blev middag på Bella Italia igår borta vid Svampen. Väldigt trevlig personal och bra mat, men dessvärre kändes det som att sitta i ett industriområde. Utsikten från uteserveringen är typ en mack, en bilverkstad och annat skit. Det är nästan frustrerande hur mycket central mark det finns i den här staden som är mer eller mindre obebyggd.
 
Efter maten kollade jag och Valle på "The Shining". Jag blev inspirerad att se den efter att jag och Bias varit på ett café vid namn Kubrick i Bilbao. Cafét var inrett med diverse artiklar från Stanley Kubricks karriär. 
 
För att nästan repetera mig från igår så är jag något osäker på om jag sett hela "The Shining" tidigare. Absolut delar av den, och sannolikt även klipp från filmen vid olika tillfällen. Så mycket kände jag igen, men en del scener kunde jag inte påminna mig. Det kan även vara så att filmen stått på under någon förfest när jag varit yngre. Vissa hade det som grej, lite märkligt, men så var det.
 
Hursomhaver, filmen var alldeles utmärkt. Lite irriterande med alla lösa trådar, men samtidigt gör det att det finns mycket att prata om efter en sett filmen.
 
Nu snart dags för att dra iväg och se ÖSK - Malmö FF.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0