Skavsår

Jag hittade en surftröja igår, en sådan med långa ärmar så att jag inte behöver smörja in armarna vilket behövdes förut när jag hade ett löparlinne när jag surfade.
 
Det blev som jag trodde en lugn kväll igår. Vi käkade varsin pokebowl på Sushi Nori och somnade någon gång strax efter 21.00.
 
Idag ringde klockan åter 05.30, vilket den även kommer göra imorgon. Surfningen gick bra idag. Min lärare tycker att jag har balansen nu, men att jag paddlar långsamt, och det stämmer. Det är otroligt jobbigt att paddla ut dit där en fångar vågorna. Alltså, en ligger och väntar där de stora vågorna startar sedan åker en med den vågen en har fångat in mot land. När en sedan surfat med en våg måste en paddla tillbaka dit och det är otroligt jobbigt, ialf som nybörjare, och en måste försöka ta sig genom en massa vågor som slår en av surfbrädan. Eftersom att jag är dålig på att paddla blir det väldigt jobbigt varje gång, men det kommer väl kanske det med. Nu känner jag mig en aning uppgiven varje gång jag ska ta mig tillbaka til startposition :-).
 
Jag skadade mig dock en del idag, fick ett rätt rejält skavsår. Eftersom det hade blivit ebb och jag kom för nära land slog jag emot botten när jag surfat klart, och träffade så klart en korall.
Inte jätteallvarligt, men ömt och störande.
 
Efter surfningen har vi inte gjort så mycket idag. Vi har lyckats ta ut pengar, vilket inte är det lättaste här. I General Luna finns det bara en bankomat och den är oftast utan pengar, vilket även var fallet idag. Då kan en gå till vissa andra aktörer och göra en uttag, ungefär som på exempelvis ICA i Sverige. Vi blev rekommenderade en restaurang vid namn Ronaldo's, och där lyckades vi ta ut pengar med en rätt saftig avgift på 5 % eller något av beloppet. Antar att bankomaten hade varit billigare, men en måste ha kontanter här, för det är rätt få ställen som accepterar betalkort här.
 
I övrigt fick jag tag i lite salta micropopcorn idag. Det typiska är att popcornen är söta här, vilket är vidrigt. Nu ikväll ska vi på en vegansk buffé, och sedan blir det väl att lägga sig tidigt igen och ha som mål att inte skada sig mer imorgon.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0