Surf X 3 nu

Det blev ingen lagun igår, om det nu finns någon sådan på Siargao, istället kikade vi lite på surfarna vid Cloud 9 som är den plats på ön där en ska surfa om en är bra. Jag ska alltså inte surfa där :-).
 
Under kvällen kan jag inte minnas att vi gjorde så mycket, jag läste lite ur "Into the Wild". Det var även ett liveuppträdande på resorten så det kikade vi på en stund.
 
Imorse surfade vi igen, och den här gången började det gå rätt bra, det vill säga att jag lyckades ställa mig fler gånger på brädan än de gånger jag misslyckades och trillade i vattnet direkt :-). Ett klart framsteg även om det är långt kvar till att kunna göra något kul med surfandet. För det första har jag en rätt lång bräda som är mycket lättare att ställa sig på en de brädor en normal surfare har, och sedan åker jag bara rakt fram och inte upp och ned på vågorna som de som kan gör. Dit kommer jag inte komma under denna resa, men en större förståelse för surfningen kommer jag ialf att få.
 
Det var väldigt varmt idag också, så Valle har bränt sig lite. Solen är stark.
 
Efter att vi kom tillbaka från surfningen så har vi bytt boende för en natt. Det visste vi om från början och det beror på att just denna natt fanns det inte plats på Buddha Resort där vi har bott förut och även kommer bo resten av tiden sedan. Nu bor vi en natt på ett enkelt ställe som heter Nine Clouds Homestyle Accommodation.
 
Imorgon ska vi inte surfa utan istället ska vi på en tur någonstans. Jag vet inte riktigt vad det är, men det verkar intressant.
 
Glad Midsommar förresten!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0