Queen

Igår var det släktträff. Faster Birgitta hade dragit ihop släkten på pappas sida. Det hela visade sig bli väldigt trevligt, och över min förväntan. Jag måste säga att jag har en väldigt trevlig släkt :-). Bra initiativ av Birgitta.
 
Efteråt blev det en snabb visit till päronen. Den blev inte så lång eftersom jag och Valle tidigare bestämt att vi skulle gå och se "Bohemian Rhapsody". Jag hann dock köra lite tåg, som pappa äntligen satt upp inomhus, och kika lite fotboll. 
 
"Bohemian Rhapsody" visade sig vara en mycket underhållande film och levererade både sorg och glädje. Det var dock många publikfriande tvära kast i filmen, vilket jag har svårt att se ha något med verkligheten att göra, men det passade för dramatikens skull. Jag googlade även filmen efteråt och det verkar vara rätt mycket som inte stämmer överens med verkligheten. Jag tycker dock att en kan försöka bortse från de dokumentära bristerna och se filmen för dess stora underhållningsvärde.
 
Jag orkade inte sälja kläderna jag rensade ut för någon månad sedan, de hamnade istället hos Myrorna idag.
 
I torsdags såg jag en dokumentär om Gudrun Schyman. Hon var den första svenska politiker jag kan minnas att jag tyckt riktigt illa om. Numera minns jag inte varför och kan även tycka att hon är sympatisk. Jag har dock fortfarande väldigt svårt att få hennes ideologiska världsbild att gå ihop med verkligheten. Men är det kanske meningen? Att hon vill provocera lite för att få till andra synvinklar? Inte omöjligt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0