gagadgag

Jag har nu läst "Djurens Gård". Säkerligen pretentiös för en tonåring men främst bra för en vuxen. Hade jag läst den som tonåring hade jag dock inte förstått undermeningen. Kan inte påstå att allt föll på plats av sig självt nu heller, men nu finns ju Wikipedia :-). Att fel ledare kan göra även de bästa idéerna till katastrofer är ju dock sant.
 
Kikade igenom TV-serien om branden i Göteborg igår. Jag tror att jag kommenterat det förut efter att jag lyssnade på P3-dokumentär om samma sak, att jag förstod rätt sent att det var en anlagd brand. Är jag ensam om att tidigare ha missat det, tror inte det. Märkligt. Otäckt, branden alltså :-).
 
Varit milt irriterad på jobbet idag. Känner att jag inte är så förberedd inför en utredning som jag borde vara. Någonstans har jag mig själv att skylla, men samtidigt inte. Kan argumentera för båda :-).
 
Varför är mångfald bra? Är det bevisat att mångfald är effektivare och liknande än tvärtom? Vad innebär mångfald? Vad menas med att alla människor är lika mycket värda? Är det ett faktum i något sammanhang? Någon annan får googla, jag väcker bara frågan.
 
Reagerade även på att Kim Jong-il kidnappade japaner och sydkoreaner för att lära spioner japanska och för att producera film.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0