En match i taget...

Det är verkligen så det är nu för Liverpool. Varje match känns helt avgörande. Vinner "vi" alla matcher som är kvar i ligan finns det en chans till seger i Premier League. Det såg riktigt bra ut idag mot Chelsea, och det slutade med en 2-0 seger. För övrigt sågs matchen på Pitcher's med Bias. Ett för mig rätt ovanligt tilltag, men väldigt trevligt nu när det blev seger. Klart flest Liverpool-supportrar också på plats :-). Frågan om det var någon där som höll på Chelsea!?
 
Väldigt lugn helg. Det har inneburit en del dokumentärer. Jag har sett klart serien "Europas dramatiska historia", åter en fantastisk serie med Melker Becker som berättare. Stora delar av Europas historia sammanfattas under sex stycken avsnitt på 30 minuter vardera.
 
Jag såg även "Wikileaks - med läckan som vapen" som har återpublicerats på SVT Play med anledning av gripandet av Assange. Riktigt intressant. Även om jag tidigare sett delar av den film som Wikileaks släppte där en helikopter dödar några irakier, hade jag inte sett hela tidigare. Ingen rolig film att se. Otäck! Det är nog som Assange säger i dokumentären, att dödandet blir som en lek. Assange verkar för övrigt redan här ha haft sina bekymmer i det sociala spelet, vilket även framgår i dokumentären "Risk" om honom. 
 
Jag har även sett dokumentärerna "Brasiliens nya väg" och "Världens farligaste virus", vilka kanske inte gav mig så mycket nytt under solen, men att ebola var nära att sprida sig stort i Lagos hade jag nog glömt, eller missat.
 
Nu blir det en bra påskvecka!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0