I cirkelns mitt

Det blev en fredagskväll som innebar ett par öl med härligt sällskap på Art Bar och sedan en minst lika bra fortsättning med Liverpool-seger. Viktigt för Salah och Henderson att få göra mål. Kan betyda mycket för sluttampen av säsongen.
 
Igår ägnade jag mig främst åt att läsa eftersom Valle var på möhippa. Det var åter en bok jag för länge sedan lånat av Juliana och Erik. "I cirkelns mitt" av Dan Brown. En av hans äldre böcker. Den var förvisso underhållande, men annars rätt kass. Jag störde mig mycket på alla osannolika händelser och hur alla ska förklara saker för varandra. Dialogen är klapprutten. Ytterligare en sak jag hade svårt för är hur en person som inte ska kunna något om en sak kommer på massa finurligheter, medan experten på samma sak inte alls lyckas tänka i de banorna. Antar att ingen av er hade tänkt att läsa den här boken, men om risken finns, välj något annan bok om ni inte har massa tid över och bara vill ha underhållning.
 
Jag sökte även i bloggen efter inlägg om Dan Brown. Något som skrämde mig lite var att jag helt glömt bort att jag läst boken "Inferno" hösten 2013. Å andra sidan gjorde ju bloggen det den är till för, att hjälpa mina minnen.
 
På kvällen var det kalas för Lisa och Johanna i Ekeby Almby. Mycket trevligt som vanligt, men jag fick lite magknip. Kan det bero på att jag sällan äter rött kött längre? Ialf inte som grillad ren köttmassa.
 
Idag har dagen bara försvunnit. Vi har städat och grejat lite. Köpt ett vinställ. Därmed bort med vinkylen. Jag har även rensat lite kläder igen. 
 
Jag fick en Christer Sandelin LP av mamma :-). Hon gillar att köpa billiga sådana begagnade i Hallsberg och ge dem till mig. Jag tar tacksamt emot. Förutom "Det hon vill ha" var min spontana reaktion att det var en riktigt usel skiva :-). Men kul skiva i samlingen ialf :-).

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0