Det, det och det...

Serien "Clinton och Otrohetsskandalen" är oerhört intressant. Efter att jag och Valle sett den känns det som jag fått en större förståelse för varför många amerikaner inte gillar paret Clinton. Jag vet inte vilka som gjort serien, men den framstår som någorlunda objektiv. Väldigt spännande med intervjuerna med Monica Lewinsky. Det blev en stor grej av en rätt liten sak, men paret Clinton, vad är det för typer egentligen? Min världsbild blev en aning rubbad efter att ha sett den här serien.
 
P3-dokumentär har kommit ut med ett avsnitt om bussolyckan med svenska skolelever 1988 i Norge. Jag har svårt att minnas vilka nyheter som är de första jag verkligen kommer ihåg, men det här kan vara en av dem. Det kan även vara så att jag hört talas om detta senare efter det att diverse utredningar blev kända, men hursomhelst har jag minnen av denna olycka sedan jag var barn. Typ att en busschaufför körde in i en bergvägg för att få stopp på en buss. Väldigt tragiskt och en väldigt bra dokumentär.
 
Jörgen Huitfeldt gjorde en utmärkt intervju med Katia Wagner om hennes bekantskap med en IS-resenär. Bra avvägda frågor.
 
Uppdrag Gransknings "Larmet från Filipstad" var ett nyttigt nedslag i en del av den svenska verkligheten. Jag antar att alla förstår att det kan bli så här, även om de kanske inte vill se det, men den politik som förts. Än så länge fungerar det ju, så det kanske är det mest humana vi kan göra, men finns det en bristningsgräns?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0