Ilsk

Idag blev jag under en kort period ilsk på jobbet. Det handlade om en jourtelefon som jag skulle ha, och det hade beslutats trots att jag hade andra saker planerade i min kalender. Jag har svårt för när mitt planerade arbete ändras bortom min kontroll. Jag känner mig överkörd. Må hända egoistiskt. Nu fick jag förvisso en helt ok förklaring till varför det blev så, och främst handlar det hela om att jag inte är helt insatt i rutinerna.
 
Jag skrev kort om dokumentären "Den kvinnliga vikingakrigaren" häromdagen. Jag såg den väl främst som att den visade en ovanlig och därmed intressant del av vikingatiden, men jag tänkte inte som de gjorde här: https://kvartal.se/artiklar/muhamed-vikingen-och-eu-vikingen-ar-doda-lange-leve-metoo-vikingen/, vilket jag kanske borde ha gjort.
 
Jag har även sett en dokumentär om Francis Bacon, alltså konstnären, inte filosofen. Det känns som att jag sett eller hört talas om hans konst förut, men jag kan inte riktigt minnas var. Fräck är den ialf, och nu uttalar jag mig utifrån ett väldigt litet urval :-).

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0