Söndag

Det gick bra med Levi i fredags, förvisso rev han ned det mesta han kunde få tag på i lägenheten, men under tiden var han på ett utmärkt humör :-).
 
Jag och Valle har under helgen sett klart serien "The Assassination of Gianni Versace". En utmärkt serie, och det speciellt tack vare Darren Criss gestaltning av Andrew Cunanan, riktigt bra. Må hända är det svårt för mig att bedöma det, men det är svårt att inte känna sig imponerad. Däremot hade jag svårt för Penelope Cruz gestaltning av Donatella Versace. Pratade hon verkligen med italiensk brytning? Det går vidare kritisera serien för att personerna inte pratar italienska när de borde osv. Varför inte casta folk som kan italienska? Lite svårt att förstå. Men bortser en från detta är serien mycket bra.
 
Gianni Versace mördades 1997. Jag minns det, men jag minns inte att det berörde mig alls. Antagligen hade jag ingen koll på honom, vilket kanske inte var så konstigt. Rätt intressant historia kring mordet ialf.
 
Jag har även sett några dokumentärer med det gemensamma namnet "klimatkrisen". Skrämmnade, men föga nytt. Förvisso var det eventuellt nytt för mig gällande hur mycket koldioxid haven och skogarna tar upp. Hade hört talas om det innan, men inte riktigt greppat det. Frågan blir dock som vanligt, varför gör vi inte något åt det på riktigt, och då pratar jag om på statsnivå. Frågan om att minska antalet människor diskuterades inte heller, vilket ör otroligt märkligt.
 
Det har även blivit ett par dokumentärer om förbundsarken och ödets spjut. Dessa dokumentärer inspirerar mig till nya resor, att åka och se dessa intressanta ting.
 
Nyss såg jag dokumentären "Blodiga affärer". Vad var grejen med den dokumentären? Att plasman kanske innehåller sjukdomar? Att vissa får betalt för att lämna plasma? Det kanske främst var en dokumentär för att upplysa människor? Jag kan inte påstå att det togs någon ställning, vilket var bra. Fick bara känslan att tanken var att avslöja något, vilket inte infriades, men det blev väldigt bra ändå.
 
Annars är det svårt att hålla humöret uppe. Terror i Kabul, avvärjd terror i Sverige (?) och extrem ökning gällande ungdomsrån i Sverige.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0