2018

Men jag börjar med dagen och gårdagen. Jag och Valentina såg "Life of Brian" igår. Den omnämndes i en av böckerna jag skrev om igår, därav fick jag inspiration. Jag har även sett filmen en eller ett par gånger tidigare, men mindes inte så mycket. Hursomhelst, att det skulle vara en av världens bästa komedier har jag lite svårt att förstå. 
 
Idag har jag och Valle tvättat och fortsatt fixa lite i lägenheten. Blir bättre och bättre. 
 
Ja 2018. Ett bra år, riktigt bra till och med. Några enstaka set-backs, men på det stora hela väldigt bra. Jag har flyttat ihop med Valentina och jag har varit på spännande resor. Typ lärt mig surfa och besökt platser som Siargao, Stonehenge, Guernica, Minsk och Wittenberg. Platser jag inte direkt hade räknat med att besöka för drygt ett år sedan.
 
Jobbet kommer jag få lämna, förvisso till ganska lite förtret. Det kan vara väldigt passande att det blev så här, men samtidigt vet en vad en har, och en vet aldrig vad en får. Jag har kanske även lite svårt att se att jag kommer få ett lika intressant arbete igen, och lönen kan bli sämre.
 
Jag har läst mycket under året, och har definitivt blivit kunnigare. Det var länge sedan jag drack så lite alkohol, och det måste väl vara bra :-). Börsen gick plus, om en marginellt.
 
2019 började i ett fantastiskt Rom. Jag har även haft några bra dagar sedan jag kom hem. Jag ska se till att 2019 blir ännu bättre än 2018.
 
Har det hänt något avgörande i världen under 2018? Inga statskupper läste jag någonstans, det är väl bra? Jag hoppas ialf att klimatet tas på större allvar under 2019, och att det blir en debatt om att dra ned på barnafödandet!
 
Till sist måste jag tacka Valle, familj och vänner för att ni gjorde 2018 så bra! Nu ser vi till att 2019 blir ännu bättre!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0