Hemma för första gången i år

Jag läste på Twitter om att början på året är bra för gubbskämt, därav den "roliga" titeln.
 
Ialf, jag är nu hemma från Rom och måste ta tag i livet. Med det menar jag att jag måste ta tag i det här med jobb. Örebro, Stockholm och vad? Men det återkommer jag till någon annan dag...
 
Gårdagen var främst lugn. Jag har nog inte varit så pass icke-bakfull på en nyårsdag sedan jag började dricka alkohol för typ 20 år sedan. Å andra sidan har jag druckit små mängder alkohol många dagar i rad, men det anses väl vara bättre än en karatefylla!? Det blev inte heller pizza, vilket måste vara en av Sveriges största traditioner numera. Jag hängde istället hos Valles familj och käkade under hela dagen; lamm, pasta, panettone osv. Trevligt var det!
 
Idag har det främst handlat om att resa. Från Rom via Fiumicino och Arlanda för att komma hem. Jag saknar verkligen en flygplats i Örebro. I säkerhetskontrollen på Fiumicino råkade jag ställa min påse med vätskor på min resväska. Det slutade givetvis med att de trillade av, och jag och en väskkontrollant fick med lite möta sträcka oss för att få rätt på grejerna :-).
 
Planet blev sedan något försenat eftersom någon lyckats checka in sitt bagage men inte gå på planet. Hur går det till? Någon som tas av polisen efter incheckningen?
 
Flygresan och bussresan innebar sedan en hel del läsning, och även det kommer jag att återkomma till. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0