De senaste dagarna

Torsdagen blev fortsatt väldigt lugn. Det var först på kvällen vi gjorde någonting. Då blev vi hämtade av Valles bror för besök och mat hos honom. En livlig och trevlig kväll.
 
I fredags vaknade jag med halsont. Förvisso inget allvarligt, men sedan dess har jag känt mig lite däven.
 
Under resan i Rom läste jag ut två böcker. Den ena var en bok om Rom av Kristina Kappelin. Den handlar främst om mat, så det var bland annat därför jag testade lite mer ovanliga maträtter vid det här besöket i Rom.
 
Den andra boken var en gammal kriminalroman av Leif GW Persson, "En annan tid, ett annat liv". En i raden av böcker jag för länge sedan lånat av Juliana och Erik. Den var riktigt bra. Det är när en läser en bra roman en märker att andra inte är lika bra :-).
 
Resan hem gick bra, men jag kände mig som sagt lite risig.
 
Här hemma har jag och Valle sett dokumentären "Leaving Neverland" om Michael Jackson och de sedan länge kända anklagelserna om att han var pedofil. Väldigt bra gjord dokumentär. Jag imponeras av att vissa ens ställde upp. De gav inte direkt en bra bild av sig själva. En obesvarad fråga är dock om de två grabbarna som talade ut i dokumentären nyligen fått ekonomiska problem, för den ena hade ialf stämt det som nu går eftersom Michael Jackson är död. Jag skulle velat ha lite mer om det i dokumentären.
 
En annan dokumentär vi såg var "Älska mig för den jag är - Josefin Nilsson". Den var gripande, men jag hängde inte riktigt med om hennes fysiska problem hade grund i den misshandel hon utsatts för av Örjan Ramberg? Möjligtvis missade jag det.
 
Idag har vi umgåtts med min familj och kramats med Levi :-).
 
ÖSK förlorade något klantigt mot Falkenberg. De borde ha gjort ialf ett mål på de chanser de skapade.
 
Liverpool lyckades dock lite turligt vinna över Tottenham. Jag funderar även på att sluta se alla Liverpool-matcher om de nu skulle vinna ligan, vilket jag förvisso inte tror de gör. Grejen är främst den att det finns mer utvecklande grejer att göra än att se på fotboll.
 
Nu mår jag för övrigt bättre och räknar med en bra vecka.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0