Ett avslut

Igår hade vi avslutning med jobbet. Mat på Clarion och delande av minnen av de som ville. Förutom den ambivalenta känslan till konstlad inbördes beundran var det riktigt trevligt. Paul höll en av sina numera klassiska prosadikter, och den var, ursäkta svordomen, så jävla bra. 
 
Efteråt var vi runt lite överallt. Vi var på Stora Örebro, Saluhallen, Lily's och till sist Art Bar. Mycket folk på de flesta ställen. På Art Bar var det väldigt trevligt. Bra musik och trevliga samtal. Var förvisso trevligt även innan, men jag trivdes verkligen på Art Bar med de som var där. En viss saknad kommer finnas i mig.
 
Idag har jag spenderat en del tid med att läsa Fredrik Reinfeldts "Nya livet". Jag läste hans biografi för ett par år sedan, och jag minns det som att jag tyckte den var riktigt seg. Har säkert skrivit om det här, men orkar inte kolla upp det. "Nya livet" var roligare, men rörig. Så här efter att ha läst ut boken har jag svårt att förstå vad han vill ha ut av boken? Boken känns självgod. Allt är bättre än förut och blir ännu bättre om vi gör som Reinfeldt vill. 
 
Annars har väl Nils Horner och Arnhem varit aktuella idag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0