I Malmö

Nu är jag i Malmö. Det var länge sedan jag var här senast. Då var det för konsert, nu är det för arbete. Antar att jag inte kommer hinna se så mycket av staden dock.
 
En lugn och skön helg har det varit. Det blev middag med Valle och Bias på Bamboo i lördags kväll. Det var bara vi där, antar att det delvis berodde på Melodifestivalen. I övrigt ungefär lika halvbra som jag mindes det från förr.
 
På dokumentärsidan har jag sett Tom Alandhs serie om Leif Silbersky. Riktigt trevlig. Silbersky ger ett ambivalent intryck på mig. Verkar på många sätt vettig, men samtidigt verkar han kunna gå över lik för att vinna, vilket jag har svårt för. Imponerande att han orkar jobba vid 80-års ålder. Han verkar även fortfarande vara rätt skarp. Skärpan imponerar också rent generellt på mig. Cancern han tar upp gällande honom själv och hans fru minns jag från när jag var barn, men jag minns inte i vilket sammanhang. Jag måste ha sett någon intervju eller dokumentär med honom tidigare, men irriterande att inte minnas när eller var.
 
Jag såg även "Blott Sverige svenska komedienner har" om svenska kvinnor i humorbranchen. På många sätt intressant, men som så många gånger förr känns det som att jag levt i ett annat universum när diverse kvinnofrågor tas upp. Kvinnor är alla gånger roliga, men var Pia Johansson någonsin rolig i Parlamentet när det begav sig?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0