Bröllop och sightseeing

Bröllopet var riktigt trevligt. Otroligt bra ordnat. Efter den vackra ceremonin tog en buss oss ut till en hacienda en bit utanför Sevilla. Där var det sedan fest med hur mycket mat som helst och fri alkohol. Alltså det hela började med att vi överröstes med olika tapas när vi kom dit för att sedan sätta oss ned och äta en flera rätter stor middag. Mättnad infann sig alltså :-). Efter maten var det fest, vilken pågick till kl 04.00 då bussen gick tillbaka. Det gick någon buss tidigare, men merparten av gästerna stannade till 04.00.
 
Ja, jag fick även ställa mig i predikstolen under bröllopet och läsa en bit ur ett korinterbrev, och jag tror att jag lyckades utföra det utan större missöden :-).
 
Med anledning av den sena timmen och alkoholintag blev det inte mycket gjort igår. Jag besökte förvisso katedralen här för att kika på, vad jag ialf tror de flesta anser vara, Christofer Columbus grav. Jag klättrade även upp i katedralens torn "Giralda". Det är lite speciellt med tanke på att det inte är trappor för att komma upp, det är ramper istället, vilket är byggt för att en ska kunna komma upp i tornet med hjälp av en häst. I övrigt är katedralen världens största romersk-katolska katedral.
 
Igår kväll blev det traditionella tapas med Mathias och Mariola på tavernan "Los Coloniales". Riktigt bra och billigt.
 
Idag har vi besökt "Placa de España" och "Alcazar". Den förra ett stort och rätt ballt torg och det senare ett gammalt fort och palats med stora trädgårdar utanför. Delar av "Game of Thrones" har även spelats in i "Alcazar". Båda väl värda att besöka.
 
Imorgon har vi tänkt att åka hem till Sverige. Förhoppningsvis ska det gå bra, men vi kollade det dåliga däcket på bilen idag, och mer luft hade försvunnit ur däcket. Vi ringde biluthyrningsfirman som tyckte att vi skulle försöka köra tillbaka till Malaga, men att försöka fylla på luft någonstans på vägen. Det är så vi kommer försöka göra, men det går bara så länge det finns lite luft kvar :-). Till reservdäcket fanns det inga verktyg... Förhoppningsvis går det bra, men det stressar mig en del. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0