Sevilla

Igår eftermiddag kom vi fram till Sevilla. Det högra framdäcket är inte bra, men det gick att köra hit, men bilen indikerade på att det var dåligt med luft i däcket, men det blev inte mindre luft under den dryga två timmar långa färden. Hursomhelst inte optimalt, och något vi sannolikt måste göra något åt.
 
Innan vi åkte igår gick vi runt lite i den äldre delen av Tarifa. Det var tur det, för där var det väldigt mysigt med smala gränder. Resten av Tarifa stad kändes nämligen rätt trist, så hade vi inte gått runt i den gamla delen hade jag nog tänkt att Tarifa var en rätt tradig plats förutom för stränderna och för de som vill surfa med skärm.
 
Nu bor vi väldigt trångt på ett "pension" vid namn Nuevo Pino i centrala Sevilla. Rummet är typ en säng utan egen toalett och dusch. Jag vet inte riktigt hur det blev så här när vi bokade, men vi försökte nog främst spara pengar plus att bilderna vi såg när vi bokade var lite missvisande.
 
Än så länge har vi inte gjort så mycket här i Sevilla, främst fixat med parkering och handlat ett par flip-flops. Igår kväll var det dock en förfest innan bröllopet på en takterass, vilket var väldigt mysigt. Lite kallt och blåsigt förvisso, vilket var rätt oväntat.
 
Förutom bilen har jag ett ytterligare problem, min skjorta till bröllopet är väldigt skrynklig och det finns inte något strykjärn i det här usla rummet. Det går säkert att lösa på något sätt :-).
 
För övrigt verkar Sevilla väldigt mysigt!

Kommentarer
Postat av: Allan

Sevilla är grymt Andy. Farsan bor endast 20 mol därifrån. Njut!

Svar: Håller med, riktigt trevligt :-).
oxelgren

2019-05-19 @ 01:24:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0