Dokumentär

Även idag fortsätter inläggen i omskärelse-debatten, och det är fortfarande rätt många invecklade argument för att det ändå borde vara ok med omskärelse av pojkar. Spelar det exempelvis någon roll om det är vanligt bland amerikaner generellt som exempel?
 
Vi släpper det...
 
Om någon vill läsa lite mer om den eventuella apatiska barn-skandalen kan denne läsa lite här: https://magasinetfilter.se/filterbubblan/de-norska-sjukjournalerna-och-gellert-tamas/
 
En tredje sak, hur kommer det sig att det helt plötsligt är så många gamla och så många barn i Sverige? Var det inte babyboom på 90-talet? ...och hur mycket har de gamla redan betalat av gällande sina kostnader? Jag är otroligt dåligt påläst gällande pensionssystemet.
 
Men det var inte det som var grejen med dagens inlägg...
 
"Testosteronskandalen" - En dokumentär om att vissa "kvinnliga" idrottare rekommenderats att operera bort manliga könsdelar och att de sedan fått en dålig medicinsk uppföljning. Det är ju inte bra, men dokumentären ledde nog snarare till fler frågor än svar... 
 
"Erdogans gudagåva" - En dokumentär om den misslyckade kuppen i Turkiet 2016. Det hela blev ännu mer invecklat än vad det var tidigare. Var det Erdogan själv som iscensatte kuppen, och om inte, vilka var det? Otroligt intressant dokumentär.
 
"Svetsaren i Rosenbad" - En dokumentär om allas vår kära Stefan Löfven. Jag gillar ju karln, och gör det ännu mer efter att ha sett denna dokumentär. Det är synd att hans diplomatiska sätt kanske inte är den bästa i en pajkastande svensk politik.
 
"Hyland" - Intressant dokumentär för oss som inte var med när det begav sig, men han och jag hade nog inte varit bästa vänner.
 
"Sanningen om Julius Caesar" och "Caligula - Roms ökända tyrann" - Kul med bilder från Rom, och resten säger sig väl självt :-).

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0