Död, död, död

Ric Ocasek är död, och det säger säkert inte er just någonting, och det var väl lite samma för mig, men bandet The Cars där han var medlem har haft viss betydelse i mitt liv. Den 14 februari 2009 skrev jag bland annat så här i bloggen:
 
"The Cars är dagens band och några tips på låtar kommer här: Tonight she comes, You might think, Magic. Som jag brukar säga, lyssna och njut :-)."
 
R.I.P. - Ric Ocasek.
 
Från en sak till en annan... Igår såg jag dokumentären "Jakten på Jihadi John". Alltså jakten på den snubbe som halshögg diverse journalister med mera för några år sedan med målet att sprida Islamiska Statens budskap. I dokumentären intervjuas diverse människor som hade kontakt med Jihadi John, men även flera av dem som satt kidnappade med de som han mördade. Det är svårt att hålla sig ifrån att inte genuint hata honom. Nu blev han dödad av en drönare till slut, men det känns nästan skonsamt för en person som honom.
 
När jag efteråt läste på lite mer om de han mördade råkade jag kika på en video där han och några andra halshugger några syriska soldater. Om mordet på danskan och norskan i Marocko var vidrigt att se, var det här eventuellt ännu värre, för det var så nära och högupplöst. Den arroganta ondskan är svår att ta in.
 
Nee jag orkar inte skriva mer efter det här...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0