Seg

Jag känner mig seg. Antar att det beror på dagens tveksamma lunch på Bastard Burger. Förvisso gott, men sannolikt energilöst.
 
Kul grej igår. Jag lyssnade på Historiepodden och ett avsnitt om anarkism. Började därmed tänka på en tidigare arbetskamrat, och då mötte jag honom på väg till jobbet. Hade jag varit "magiskt" lagd hade jag attribuerat det till lagen om attraktion :-). Ett kul möte hursomhelst.
 
Valle ville se Uppdrag Gransknings "Nagelfixarna" för ett par dagar sedan. Att vietnameser betalar pengar för att få arbete och uppehållstillstånd i Sverige. Att köpa arbetstillstånd i Sverige var inget nytt, men att det var så i den branchen visste jag inte. Om en bortser från eventuellt utnyttjade människor, så undrar jag om inte just de här jobben ändå är bra för de svenska stadsfinanserna?
 
"Salvinis Italien" såg jag igår. Ja jag vet inte, men jag undrar främst vad som kommer hända med Italien och Lega nu när migrantströmmarna till Italien lär dra igång igen? En viss oro infinner sig.
 
"Det kinesiska experimentet" var intressnat och fick mig att förstå varför Robert alltid säger att Kina är långt före alla andra när det kommer till betallösningar osv. Småeggande med sociala poäng, men samtidigt som gjort för korruption?
 
Ann Linde istället för Margot Wallström. På en väldigt dåligt underbyggd analys så tror och hoppas jag att det kommer bli mer verklighetsförankring än idelism och känsla.
 
Bra börs, men det har inte smittat av sig på humöret nu ikväll. Åter igen, jag skyller på den dåliga lunchen :-). 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0