Tomorrow Never Dies

"Tomorrow Never Dies" tycker jag var rejält sämre än "Goldeneye". Pierce Brosnan var fortsatt bra som James Bond, och Jonathan Pryce var inte överraskande väldigt bra som skurk, men annars var inte filmen mycket att hänga i julgranen.
 
Bond-bruden kändes onaturlig, och åter igen, det får gärna vara orealistiskt gällande hur olika prylar fungerar, men fighting-scener med visuellt klena brudar som spöar en massa killar har jag svårt att köpa. Förvisso skrev jag nyss att det kan vara orealistiskt gällande prylar, men att en bil inte får en skråma när någon skjuter på den med automatvapen får det att klia av irritation i mig. Även skurkens medbrottsling, "Stamper", kändes tråkig.
 
Jag läste lite nu efteråt att en del hyllat "Tomorrow Never Dies" på senare tid med anledning av att skurken är en mediamogul som vill ha monopol på nyheter, och även skapa egna nyheter. Jag vet inte riktigt om det går att koppla till dagens situation. Dagens situation är väl snarare problemet med för mycket nyheter, och som säger olika saker, inte att det är en nyhetsmedia som har monopol och därmed kan bestämma vilka nyheter alla får? Ialf ur en svensk synvinkel.
 
"Tomorrow Never Dies" är inte den sämsta Bond-filmen, men en av de sämre.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0